Lokale klanten vallen in de prijzen

Berlaar: Het gemeente bestuur van Berlaar maakte samen de Zelfstandige Ondernemers Berlaar (ZOB) de winnaars bekend van de actie “Zo Dichtbij”.  De hoofdprijzen ter waarde van 250 euro elk werden gewonnen door Francine Goossens uit Berlaar en Kelly Levens eveneens uit Berlaar.

Van zaterdag 29 april tot en met zaterdag 3 juni 2017 namen tientallen Berlaarse handelaars deel aan de actie ‘Zo Dichtblij’. Lokale klanten kregen van hen een uniek lotje, waarmee ze kans maakten op enkele mooie prijzen. De winnaars werden op vrijdag 30 juni in het gemeentehuis ontvangen.

Om de leefbaarheid en de lokale economie in Berlaar verder te promoten, organiseerden het gemeentebestuur en de Zelfstandige Ondernemers Berlaar de actie Zo Dichtblij. Inwoners werden tijdens de actie aangemoedigd om zoveel mogelijk in de kern van hun gemeente te winkelen en te genieten van al wat Berlaar te bieden heeft.

“Inwoners die onze economie en de gemeente zuurstof geven, willen we graag belonen”, verduidelijkt schepen van Lokale Economie Suzy Put. “Wie boodschappen deed bij één van de deelnemende handelszaken, ontving een ticket met een persoonlijke code op. Daarmee maak je kans op een leuke prijs uit de lokale prijzenpot. De twee hoofdprijzen zijn Berlaarbonnen ter waarde van 250 euro, geschonken door het gemeentebestuur en door ZOB.” (MSL/foto’s MSL)

Fotoreportage...

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet