Verenigingenmarkt – Pallieter in het Park

Lier: Ter gelegenheid van honderd jaar stadspark werd de ‘Verenigingenmarkt’ omgedoopt tot Pallieter in het Park. Er was een grote belangstelling voor de veertig verenigingen die dit jaar hun standje konden plaatsen op de evenementenweide en in het park zelf. Voor de bezoekers was deze locatie zeer geschikt voor het inrichten van de verenigingenmarkt. Aan eten en drinken was geen tekort. Ook zorgden sommige verenigingen voor de nodige animatie. Dansclub Scratch bracht diverse dansdemo’s. Vooral de buikdans ging niet onopgemerkt voorbij.
Omdat het park honderd jaar bestaat schonk het Lierfeest comité een prachtige exotische boom, een moerascypres, die aan de vijver van het park werd geplant. Burgemeester Frank Boogaerts was blij met deze aanwinst voor het park en dankte het feest comité.
Het voorziene vuurwerk kon gezien het droge weer voor veiligheidsproblemen zorgen en werd afgelast. (MSL/Foto’s MSL-SDW-TJL)

100 jaar stadspark met als thema ‘100 jaar exotisch Lier’ in het stadspark en de evenementenweide van 18uur tot 24uur. Niet minder dan 40 standen zullen de bezoeker verrassen met allerlei lekkers om te eten en te drinken. In het kader van 100 jaar stadspark onthult de organisatie om 19u een prachtige exotische boom, geschonken door Lier Feest.
Vanaf 20u: opening van de dansvloer.

Fotoreportage...

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet