Vijfde Midzomernachtrun lokt heel wat belangstellenden

Lier: Op zaterdagavond 24 juni namen 38 ploegen deel aan de Midzomernachtrun. Dit loopevenement wordt georganiseerd door een groep sportieve vrijwilligers in samenwerking met de sportraad en sportdienst de Midzomernachtrun in Lier. De opbrengst van dit evenement wordt integraal geschonken aan de oncologische afdeling van het H. Hartziekenhuis Lier.

“Ten opzichte van vorig jaar hebben wij enorm succes met het weer”, horen wij bij de organisatie.
Om 19 uur namen de 38 ploegen de start van een ludieke aflossingskoers. Naast de gewone looprondes diende elke ploeg minstens een ronde afte leggen met een uit de kluiten gewassen autopet. Het scorebord werd ingevuld door de deelnemers zelf wanneer ze een of meerdere ronden hadden afgelegd. De supporters genoten tijdens de wedstrijd van muziek en drank. Foodbar Fratellino zorgde ervoor dat niemand om kwam van de honger.
Na afloop van de wedstrijd dankte dokter Annelies Troch de deelnemers en de sponsors voor hun inzet. Samen met de dienst oncologie nam zij ook deel aan de Midzomernachtrun.
Na afloop diende geen ingewikkelde berekeningen gemaakt te worden om de winnaar te kennen. Het scorebord wees duidelijk aan dat de ‘Afstandslopers van AC Lierse’ demeeste rondjes hadden afgelegd. De eerste volledig vrouwenploeg waren de ‘Coolrunnings’
Beide ploegen kregen een speciale t-shirt van de Midzomernachtrun. (MSL/foto’s MSL-SDW)

Fotoreportage...

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet