Aperitief na het werk op Grote Markt

Lier: Op de Grote Markt werd voor de eerste maal ‘Aperotime’ gehouden. Zo te zien zijn er heel wat mensen die aperitieven na het werk. Van aperitief krijg je natuurlijk honger. Daarom lieten de organisatoren ook enkele foodtrucks  enige foodtrucks aanrukken. Dj’s zorgden voor de nodige decibels. De eerste Aperotime was een gezellig evenement dat heel wat belangstelling genoot.

Jan Moons, Jelte Lambaerts en Bjorn Swennen, de organisatoren van respectievelijk afterwork party seven2one en winterbar Moose(Jan), maar ook foodtruckfestival HAP en Replay festival (Jelte & Bjorn) slaan deze zomer de handen in elkaar met een nieuw concept in de Kempen. Apérotime, het gezelligste afterwork openlucht aperitief, gratis en toegankelijk voor iedereen.
Tijdens de zomermaanden sluit seven2one gedurende 4 maanden altijd zijn deuren omdat iedereen dan liever een openlucht event opzoekt. Maar door deze samenwerking met HAP zal de kempenaar ook in de zomer kunnen afterworken. De ervaring die HAP heeft opgebouwd door gedurende twee jaar langs steden en gemeentes te toeren met het foodtruck festival, nemen we mee in dit nieuw openlucht event.
“Op Apérotime staat beleving centraal! Verwacht je aan muziek die je spontaner laat dansen, hippe & smakelijke foodtrucks, fancy drinks en uiteraard énorm veel sfeer en gezelligheid. We kleden de grote markten in tropische planten, lampjes en gezellige tafeltjes”, zegt Jan Moons.

“Op 23 juni landen we op de Grote Markt van Geel, in combinatie met de Braderij. 7 juli op de Grote Markt in Herentals en afsluiten doen op 8 september op de Grote Markt van Turnhout.
Apérotime moet een vast begrip worden als we aan gezellig ‘Afterworken’ denken”, horen wij nog bij de organisatie. (MSL/foto’s MSL-SDW)

fotoreportage...

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet