Studente schenkt 2.730 euro aan Make A Wish

Lier: Amber Cloudt is 17 jaar. Ze is laatste jaarstudente , Sociaal Techinische Wetenschappen (STW), aan het Sint Aloysius-Instituut Lier. “Omdat het mijn laatste jaar middelbaar is, kreeg ik de opdracht om een eindwerk - geïntegreerde proef te maken. Ik koos het onderwerp "Event Management" omdat het een richting is dat ik graag zou willen volgen in de hogeschool. Wij moesten bij ons eindwerk, een activiteit organiseren die verband had met ons onderwerp. Ik kwam meteen met de idee om een fuif te organiseren omdat Event Management daarom draait. Ook leek het me een ultieme kans om te zien dat ik in staat was om zo iets te kunnen verwezenlijken”, zegt Amber Cloudt..

“Aan deze fuif wou ik iets creatiefs toevoegen. Wanneer ik winst zou maken, ging het netto bedrag naar een goed doel. Wat Make a Wish doet voor zieke kinderen vind ik tof. Vandaar mijn keuze. Ik weet dat het soms financieel moeilijk is om zo'n droom te laten uitkomen. Daarom wil met mijn kleine bijdrage dit project steunen”, gaat Cloudt verder.

“Uiteindelijk is de fuif, ‘Reborn’ genaamd, doorgegaan in het Moevement in Lier op 8 april 2017. Ik vind dat het voor een eerste editie zeer geslaagd was. Met veel hulp van familie en vrienden heb ik mijn doel kunnen bereiken. Ik heb een winst kunnen maken van 2730,20 euro, waar ik toch wel zeer trots op ben. Met dit geld kan ik andere kinderen gelukkig maken”, besluit Amber Cloudt.

Hilde Reulen vrijwilliger van Make a Wish Vlaanderen nam de cheque in ontvangst. “We gaan dit bedrag gebruiken om een wens van een ziek kind uit onze regio te vervullen.”
Make a Wish tracht wensen te vervullen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. (MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet