Veronique De Kock op bezoek  in Atheneum Lier - campus Louis Zimmer

Lier: “Net zoals voorgaande jaren wil onze school de laatstejaarsleerlingen van de studierichting
“schoonheidsverzorging” en het specialisatiejaar “haarstilist” een kijkje gunnen achter de schermen van de showbizz . Elk jaar zien we dit grootser. Net zoals de vorige jaren organiseren we twee workshops op school voor onze leerlingen. Dit jaar vergezelt niemand minder als Veronique De Kock de professionele make-up-artiest en haarstilist.
In de voormiddag voorzien we een demonstratie van enkele make-uptechnieken door Ilka Vermeiren, zelfstandige make-up-artiest van Greenhouse styling bar. In de namiddag zullen ons enkele blitse haartechnieken bijgebracht worden door een team van Babyliss pro onder de deskundige begeleiding van Noemi Martin.
Dit project gunt onze leerlingen een kijkje achter de schermen van de showbizz. Zo verwerven ze extra inzichten en worden ze gestimuleerd om na het afstuderen misschien verder te gaan in deze niche van de arbeidsmarkt.
De komst van Veronique De Kock sluit het showbizz-project in grandeur af”, aldus  Christophe Van Wambeke, Directeur Atheneum Lier - Campus Louis Zimmer. (MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet