Zesde editie 't Looks Oep z'n Leukst.

Lier: Op zaterdag 9 en zondag 10 september organiseert de buurtwerking van het Looks voor de zesde maal 't Looks Oep z’n Leukst.

Coördinatoren Dominic Van Oosterwyck en Hanne Heylen stellen het evenement voor.
“Zoals steeds staat de zaterdag helemaal in het teken van muziek. Niet minder dan vijf muzikale groepen brengen weer het beste van zichzelf en zullen het Kluizeplein in lichterlaaie zetten met heerlijke muziek en toffe sfeer. Het worden optredens voor jong en minder jong. Iedereen zal haar of zijn gading kunnen vinden. 

Op zondag gaat de rommelmarkt weer door in de gezellige straatjes van onze wijk. Al vanaf 's morgens kan je op zoek naar dat ene dingetje waar je al zo lang naar verlangt. In de namiddag zullen dansers, muziek, straatartiesten en straattheater het Kluizeplein opfleuren met een schitterend programma. Voor elk wat wils.

Op zondagnamiddag rond 16.00 uur is er een bijzondere activiteit. Onze wijkreus Cor de Kluts was na 27 jaar aan renovatie toe. Cor krijgt een volledige make over en wordt dan voorgesteld aan het grote publiek. Komt dat zien, komt dat zien. En wie weet welk groot volk in Cors gezelschap zal zijn.

Het feestweekend wordt op zondag om 18.00 uur afgesloten met een schitterend  slotoptreden. Dansen is toegelaten.

Het ganse weekend kan je bovendien genieten van heerlijke hapjes van een bijzondere Foodtruck en drank zal er genoeg zijn. Ons wijkbiertje 't slijperke zal ook weer van de partij zijn.” (MSL/foto’s archief MSL)

Het Programma

Zaterdag 9 september
14.00 tot 15.00 uur: kinderanimatie met Het Kakelnest
13.00 tot 22.00 uur: Mutt, Falda y Blusa, Granola Import, Fabiola Fun F*ckers en Zsa Zsa Zsa

Zondag 10 september
9.00 tot 18.00 ur : rommelmarkt in de wijk
13.30 tot 18.00 uur: staatmuzikanten, artiesten en dansen
17.30 uur: hoedenmodeshow Fleurdeco
18.00 tot 20.00 uur: Salty Dogs

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet