Rommelmarkt, kinderanimatie, Steve Tielens en Roel Vanderstukken op Kerselaerkermis

Lier: De derde en laatste dag van Kerselaerkermis begon met een grote rommelmarkt. Meer dan vierhonderd deelnemers vonden de weg naar de Kerselaer weide. Jammer genoeg speelde de regen soms parten. Verschillende standhouders hielden het na de derde regenbui voor bekeken. “Gelukkig kon iedereen schuilen in de grote tent. Tijdens de regenbuien draaiden de tapkranen op maximum debiet. Ook het bakkraam deed gouden zaken. Vele standhouders waren reeds aanwezig vanaf zes uur en dan begint de maag wel eens te grommen. Ook de bezoekers genoten van de lekkere en versbereide broodjes en diverse snacks.

In de namiddag waren er ook verschillende activiteiten vaar de kinderen voorzien in een afgebakend kinderdorp. Een grote overdekte zandbak, een ballonnen clown, behendigheidspelletjes, een springkasteel, een draairad, kegelwerpen, een  eendjeskraam en ritjes met een tractor waren voorzien.

Voor de eerste maal organiseerden de Kerselaervrienden  een free podium waar minder gekende artiesten, startende vedetten en DJ’s hun muziek kwamen draaien. 

In de tent was er in de late namiddag een heuse Kids party georganiserd. De Knetter Kidsband zorgde voor de nodige animatie.

Het avond programma werd op gang getrokken door Steve Tielens. Ogenschijnlijk was het nog te vroeg voor de polonaise. De meeste bezoekers waren buiten nog aan het genieten van een gezellige babbel en een lekkere ‘Kerselaer’.
Roel Vanderstukken bracht met de Corsari’s de hits uit de jaren vijftig en zestig.
De laatste dag werd afgesloten door DJ Eastbird.

“We hebben een geslaagde kermis achter de rug”, zegt Marc Op de Beeck opgetogen maar ook een beetje moe. “Morgen volgt nog een zware dag. Alles moet nog afgebroken en gestockeerd worden voor de 35 editie in 2019 van Kerselaerkermis.” (MSL/foto’s MSL-SDW)

Fotoreportage rommelmarkt en namiddagprogramma....

Fotoreportage kids party...

Fotoreportage Steve Tielens...

Fotoreportage Roel Vanderstukken...

Fotoreportage After party...

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet